625,00 kn bez PDV-a

*cijene su bez PDV-a, franco ELPOS Požega, vrijede od 1.12.2021.
[wooscp id="7952"]

ET-61W je pametni elektronički termostat koji služi za upravljanje električnim podnim grijanjem. To je WiFi termostat za bežičnu komunikaciju s vašom internetskom mrežom, koji vam omogućuje (nakon instaliranja aplikacije „Warmme“ na  vaš pametni telefon), daljinsko upravljanje podnim grijanjem s bilo koje pozicije na kojoj vaš mobitel ima pristup internetu.

ET-61W ima LCD zaslonom za prikaz svih važnih podataka o grijanju, a 5 tipki smještenih ispod njega služe za programiranje i upravljanje s radom termostata. Najčešće se ugrađuje podžbukno u standardnu instalacijsku kutiju Φ 60mm i dubine 60mm, a podržava ON/OFF regulaciju temperature, preko relejnog izlaza sklopne moći 15 A. Termostat ima dva NTC osjetila temperature: prostorno osjetilo, ugrađeno unutar samog termostata, i osjetilo za ugradnju u pod (duljine 3 m).

Osim ručnog podešavanja željene temperature elektronički termostat ET-61W posjeduje sat realnog vremena i ima mogućnost programiranja rada grijanja i po vremenu i po temperaturi. Svaki dan u tjednu sastoji se od 4 vremenska perioda ( WAKE -buđenje, LEAVE – odlazak, RETURN – povratak, SLEEP – spavanje) i svakom od njih je moguće dodijeliti željenu temperaturu.

ET-61W ima i niz naprednih postavki koje svaki korisnik može koristiti prema vlastitim željama i potrebama, a opisane su u uputama koje, kao i mjerna osjetila, dolaze zajedno s termostatom.

Tehničke specifikacije

temperaturno područje: 5 do 45 °C
podno osjetilo: NTC 10 kΩ/25°C, duljina 3 m
prostorno osjetilo: NTC 10 kΩ/25°C, ugrađeno u termostat
relejni izlaz: 15 A
napajanje: 230 V
montaža: P/Ž kutija ɸ 60 x 60 mm, kutija za gips-kartonske ploče ɸ 68 x 55 mm, P/Ž kutija 70 x 70 x 50 mm

Preuzmite dokumentaciju:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “WiFi termostat ET-61W”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *