1.455,00 kn bez PDV-a

*cijene su bez PDV-a, franco ELPOS Požega, vrijede od 1.12.2021.
[wooscp id="7925"]

ETR2-1550 je elektronički ON/OFF regulator za automatizirano vođenje procesa otapanja snijega i leda, na osnovi mjerenja vlage i temperature. Posjeduje dugme za podešavanje temperature prorade grijanja, dugme za podešavanje vremena produljenog rada grijanja, te četiri svjetlosna indikatora trenutnog stanja regulatora i procesa grijanja. Prilagođen je ugradnji na DIN 35 šinu.
U slučaju vođenja otapanja snijega i leda u olucima opremljen je osjetilom vlage SOV-2 i osjetilom temperature SZT-2. Kod vođenja otapanja snijega i leda na vanjskim površinama opremljen je osjetilom vlage i temperature tipa ETOG-55 i osjetilom temperature STT-2. Ima relejni izlaz za struju do 16 A.  Proces grijanja može voditi na osnovi mjerenja temperature i vlage ili ručno (pozicija dugmeta CONSTANT), ali bez ograničenja vremena rada što je neracionalno! LED signalizacija treptanjem upozorava ukoliko je došlo do nekog kvara na osjetilima temperature ili vlage.

Regulator tipa ETR2-1550 koristi se vrlo često, na manje zahtjevnim objektima (manji javni objekti i obiteljske kuće), zbog svojih solidnih mogućnosti automatiziranog upravljanja grijanjima i jednostavnosti rukovanja.

Tehničke specifikacije

područje podešavanja temperature: 0 do 10 °C
histereza: 0,3 °C
vrijeme produljenog rada: do 5 sati
relejni izlaz: 16 A
napajanje: 230 V ̴
montaža: na DIN šinu 35 mm
širina: 3 modula (52,5 mm)
osjetilo temperature: 12 kΩ na 25 °C
osjetilo vlage: elektrootporno s grijačem snage 2 W
proizvođač: OJ ELECTRONICS, Danska

Preuzmite dokumentaciju:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Digitalni elektronički regulator ETR2-1550”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *