185,00 kn bez PDV-a

*cijene su bez PDV-a, franco ELPOS Požega, vrijede od 1.12.2021.
[wooscp id="7935"]

ETU je jednostavan, precizan i pouzdan elektronički termostat s utikačem. Namijenjen je upravljanju električnim grijaćim kabelima sa ciljem zaštite od smrzavanja, a podešen je tako da uključuje grijanje kada temperatura štićenog objekta padne na 2,5 °C, a isključuje kada poraste na 4,5 °C. (Postoji i varijanta ETU termostata namijenjena za poticanje alkoholnog vrenja mošta koja uključuje grijanje na 16 °C, a isključuje na 18 °C).
Elektronički termostat ETU sastoji se od: elektroničkog sklopa zaštićenog poliamidnom masom (čime je zadovoljen stupanj zaštite IP 68), priključnog kabela s tvornički izrađenim “schuko” utikačem , NTC mjernog osjetila i izlaznog spojnog kabela na koji se naknadno spaja grijaći kabel potrebnih karakteristika. ETU termostat uključuje grijaći kabel pomoću releja sklopne moći 16 A. Dvobojna LED dioda indicira trenutno radno stanje termostata (zeleno – grijanje isključeno; crveno – grijanje uključeno).

Glavne prednosti ETU-a su: kompaktna izvedba, visoka točnost (±0,5 °C), siguran i pouzdan rad, dug vijek trajanja, jednostavno rukovanje i ne manje važno – povoljna cijena.

Tehničke specifikacije

princip regulacije: ON/OFF (2,5 °C uključeno / 4,5 °C isključeno)
točnost: ±0,5 °C
relejni izlaz: 16 A
napajanje: 230 V~ -15 /+10%
temperaturno osjetilo: NTC 10 kΩ na 25°C
stupanj zaštite: IP68
temperatura ambijenta: -45°C do +80°C
proizvođač: ELPOS d.o.o.

Preuzmite dokumentaciju:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elektronički termostat s utikačem ETU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *