*cijene su bez PDV-a, franco ELPOS Požega, vrijede od 1.1.2021.

Grijaći kabeli tipa HWSRL su poluvodički, samoregulirajući grijači ovalnog presjeka. Glavna osobina im je sposobnost samoreguliranja, tj. automatskog smanjenja vlastite snage grijanja kod porasta temperature (PTC karakteristika). Dodatne prednosti su im: mogućnost vlastitog križanja i preklapanja bez opasnosti od pojave pregrijavanja i pregaranja, te mogućnost rezanja na potrebnu duljinu.
Posebna prednost grijaćih kabela tipa HWSRL je u tome što su napravljeni tako da trajno mogu podnijeti relativno visoku temperaturu od 85 °C (povremeno i 100 °C), a da pri tome ne dođe do njihove degradacije i prestanka rada.

Duljine ovih grijača ovise o njihovoj jediničnoj snazi (10 ili 30 W/m) i kreću se u granicama od 0,5 m do 205 m (za standardi napon od 230 V), a ovise o potrebama grijanog objekta. Za konkretne informacije o ovoj vrsti grijača, vezane za rješavanje nekog vašeg problema električnog grijanja – pošaljite nam upit!

Tehničke specifikacije

tip: samoregulirajući grijač
jezgra: poluvodički polimer
snage: 10 ili 30 W/m na 230 V i 10°C
maksimalna dozvoljena temperatura okoline: 85 °C (povremeno 100 °C)
presjek: ovalni 13 x 5,8 mm
prednost: samoreguliranje snage, mogućnost rezanja na bilo koju potrebnu mjeru
primjena: održavanje temperature tople vode u običnim ili recirkulacionim cjevovodima za razvod potrošne tople vode, održavanje tehnoloških temperatura cjevovoda i opreme u industriji

Preuzmite dokumentaciju:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Samoregulirajući grijaći kabel tipa HWSRL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *