455,00 kn bez PDV-a

*cijene su bez PDV-a, franco ELPOS Požega, vrijede od 1.12.2021.
[wooscp id="7946"]

E91/TT16 je naš najčešće korišteni elektronički termostat velikih mogućnosti i pouzdanosti u radu. Opremljen je velikim LCD zaslonom, osjetljivim na dodir („touch screen“) koji omogućuje upravljanje radom i programiranjem termostata, te prikaz svih važnih podataka. Najčešće se ugrađuje podžbukno u standardnu instalacijsku kutiju Φ 60mm i dubine 60mm, a podržava ON/OFF regulaciju temperature, preko relejnog izlaza sklopne moći 16 A.
Termostat ima dva NTC osjetila temperature: prostorno osjetilo, ugrađeno unutar samog termostata, i osjetilo za ugradnju u pod (duljine 3 m).
Osim ručnog podešavanja željene temperature elektronički termostat E91/TT16 posjeduje sat realnog vremena i ima mogućnost programiranja rada grijanja i po vremenu i po temperaturi. Za radne dane moguće je programiranje grijanja u šest različitih termina i za svaki od njih postaviti različitu željenu temperaturu. Preko vikenda je moguće podesiti dva različita termina i za svaki od njih postaviti različitu željenu temperaturu.

E91/TT16 ima i niz naprednih postavki koje svaki korisnik može koristiti prema vlastitim željama i potrebama, a opisane su u uputama koje, kao i mjerna osjetila, dolaze zajedno s termostatom.

 

Tehničke specifikacije

temperaturno područje: 5 do +90 °C
podno osjetilo: NTC 10 kΩ/25°C, duljina 3 m
prostorno osjetilo: NTC 10 kΩ/25°C, ugrađeno u termostat
relejni izlaz: 16 A
napajanje: 230 V
montaža: P/Ž kutija ɸ 60 x 60 mm, kutija za gips-kartonske ploče ɸ 68 x 55 mm, P/Ž kutija 70 x 70 x 50 mm

Preuzmite dokumentaciju:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Touch screen termostat E91 / TT16”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *